Om

Hamarløpet

Hamarløpets

sammarbeidspartnere

....langs byens herligheter....

Hamarløpet er et 10 kilometer langt gateløp som har som hovedmål å fremvise det beste av hva innlandsbyen Hamar har å by på - i tillegg til å få folk i form.

 

Formålet med Hamarløpet er altså å slå et slag for folkehelsa ved å motivere folk til å komme seg ut på bena. Vi ønsker at Hamarløpet skal være en arena også for de som normalt ikke deltar på andre løpsarrangement, men som likevel har lyst til å utfordre seg selv eller naboen. Her skal prestisjen tones ned og aktivitetsgleden dyrkes, og der O2-snappere og hverdagsmosjonister kan finne sine egne utfordringer på en felles arena.

 

I tillegg ønsker vi med Hamarløpet å skape liv i byen, vise fram det beste av hva byen har å by på hva angår naturperler, steder og omgivelser.

 

Arrangementet arrangeres av foreningen Hamarløpet ,et ideelt og ikke-komersielt tiltak. Eventuelle overskudd går derfor til gode formål.

 

Primus motor for Hamarløpet er Espen Almlid, som har ivret for ideen i mange år (se "historie" om litt bakgrunn for løpet). Hamarløpets styre består av:

Erik Grøndalen, Pål-Erik og Bente Langøigjelten, Andreas Almlid, Maja og Espen Almlid.

 

Kontaktperson er Espen Almlid tlf 91821150 / hamarlopet@gmail.com

 

Primus motor

Espen Almlid, avbildet i sitt eget løp.